Magyarország
egész területén hétvégén is

Mobil arany-ezüst felvásárlás

Házhoz megy a zálogház. Azonnali készpénzes felvásárlás az ország egész területén az otthonában. Nem kell elmennie egy nagyvárosba, hogy eladja ékszereit, arany vagy ezüst tárgyait, mi elmegyünk Önhöz és megvásároljuk. Becsüsként az ékszereket, tárgyakat bevizsgáljuk, lemérjük és készpénzben felvásároljuk. Mobilak vagyunk az ország egész területén működünk, bárhova elutazunk. Hívjon minket bizalommal és felvásároljuk arany ezüst ékszereit, tárgyait. Azonnal a helyszínen készpénzben fizetünk. A felvásárlás az Ön otthonában is történhet reggel 6 órától este 20 óráig.

Önnek megfelelő időpontban elmegyünk és készpénzben megvásároljuk arany ezüst ékszereit, tárgyait. Nincs ideje, lehetősége zálogházba menni, akkor hívjon minket bizalommal, mi házhoz megyünk, becsüsünk pedig készpénzben felvásárolja arany ezüst ékszereit, tárgyait.

Őrizget egy aranyórát, ezüst poharat mi házhoz megyünk és felvásároljuk. Örökölt egy ezüst evőeszközkészletet, és szeretné eladni, akkor a legjobb választás a Hagyatékkezelés, mi házhoz megyünk, és ott készpénzben fizetünk. Hívja a Hagyatékkezelés arany ezüst becsüsét, aki az ország bármely területén bármikor elmegy és felvásárolja arany ezüst tárgyait.

Ékszerbecsüsünk Európai Uniós tanúsítvánnyal rendelkezik, hívjon minket bizalommal. A legdiszkrétebb arany ezüst felvásárlás, hiszen az otthonába is elmegyünk.

Műtárgybecsüsünk több területen is szakértői tanúsítvánnyal rendelkezik és nagy szakmai gyakorlattal, több éves tapasztalattal. Nemesfém szakértés, Porcelán és kerámia szakértés, Üveg-, fegyver-, keleti régiség-, ikon, óra szakértőként is hívható otthonában. Hiteles bevizsgálás és szakértés után ingyenes árajánlatot adunk, készpénzben felvásárolunk a helyszínen.